Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Министерството за животна средина и просторно планирање Ве поканува да присуствувате на онлајн јавна расправа по Студија  за оцена на влијание врз животната средина за Проектот: “Интерконективен гасовод Северна Македонија – Грција.

Заради неможноста да се спроведе со физичко присуство, Јавната расправа ќе се одржи на ЗООМ електронската платформаи тоа:

–          На 19 ноември 2020 година  (четврток) во 10.00 часот за заинтересираната јавност од Општина Богданци.

Сите кои се заинтересирани да ја следат јавната расправа, потребно е да се пријават на следната е-маил адреса: opstina_bogdanci@yahoo.com. 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |