Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани ,

Општина Богданци заедно со здравствената струка при СОУ„Богданци“ организира крводарителска акција која ќе се одржи на ден 16.12.2020(среда) во просториите на СОУ”Богданци”-Богданци од 9 до 14 часот. Ги повикуваме сите заинтересирани граѓани да се вклучат и несебично да ја искажат својата хуманост и алтруизам и да подарат капка надеж за болните. Дарувајте крв, бидете наши херои и во услови на пандемија и придонесете да се продолжи традицијата на успешно крводарување во регионот!

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |