Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Ве известуваме дека согласно добиените податоци од ЕВН Македонија, на ден 28.04.2022 година (четврток) во периодот од 09.00 до 14.00 часот без снабдување со електрична енергија ќе останат корисниците од Богданци околу Полициската зграда и Централниот дел околу општината како и фирмата Рапид Гас, Магазините на АРМ во Дубрава и пумпите Водовод Дубрава.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |