Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Ве известуваме дека поради дефект на трафостаница на Чавдарова Чешма во Богданци, денес (петок) во периодот од 10.30 до 12.00 часот без снабдување со електрична енергија ќе остане поголем дел од Богданци. Екипите на ЕВН Македонија работат на санирање на дефектот.

Се надеваме на разбирање.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |