Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Согласно добиеното известување од ЕВН Македонија КЕЦ Гевгелија, без напојување со електрична енергија на 20.07.2019 и 21.07.2019  од 12:00 до 18:00 часот ќе бидaт дел од корисниците од јужниот и источниот дел на  Богданци, Беровска мала и излез кон Млаз (вклучително индустриските објекти  Оранжерии Воденичар, Бреботекс, Млекара, Бовекс и други), заради интервенција на водот.

Без напојување со електрична енергија на 20.07.2019 и 21.07.2019 од 12:00 до 18:00 часот ќе бидaт  дел од корисниците од Богданци од централниот дел према влезот кон Гевгелија, заради интервенција на водот.

Без напојување со електрична енергија на 20.07.2019 од 12:00 до 18:00 часот ќе бидaт  корисниците од селата  Стојаково и Селемли, вклучително и индустриските објекти на потегот од Богданци кон Стојаково, заради интервенција на водот.

Без напојување со електрична енергија на 20.07.2019 и 21.07.2019 од 06:00 до 12:00 часот ќе бидaт  дел од корисниците од Богданци од централниот дел (околу полицијата и општината), заради интервенција на водот.

Без напојување со електрична енергија на 20.07.2019 и 21.07.2019 од 06:00 до 12:00 часот ќе бидaт дел индустриските корисници на потегот на поранешен Млаз во Богданци, заради интервенција на водот.

Без напојување со електрична енергија на 20.07.2019 и 21.07.2019  од 06:00 до 12:00 часот ќе бидaт корисниците од влезот на Богданци (кон Гевгелија)  и индустриските објекти меѓу Богданци и Гевгелија (Бензинска Шимов, сервис Ампов, Оранжерии Трнка 1 и 2, систем Спас за Дојран…), заради интервенција на водот.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |