Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Согласно добиеното известување од страна на ЕВН Електродистрибуција Гевгелија, без напојување со електрична енергија на 14.03.2020 од 05:00 до 10:00 часот ќе бидат сите корисници од општина  Богданци (Богданци, Стојаково, Селемли,  вклучително индустриските објекти меѓуБогданци и Гевгелија и Дојран -Бензинска Шимов, сервис Ампов, Оранжерии Трнка 1 и2 , систем Спас за Дојран, Рибник Елита и други), освен с.Ѓавото, заради интервенција на водот од страна на МЕПСО.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |