Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Се известуваат граѓаните на Богданци дека утре – четврток (13.04.2023 година) и вторник (18.04.2023 година) во периодот од 08.00 до 12 часот ќе има прекин на водоснабдувањето за целото населено место поради зафати на новиот водоводен систем.

.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |