Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Без напојување со електрична енергија на 28.09.2019 и 29.09,2019  од 12:00 до 18:00 часот ќе бидaт дел од корисниците од јужниот и источниот дел на  Богданци , Беровска мала и излез кон Млаз (вклучително индустриските објекти  Оранжерии Воденичар , Бреботекс , Млекара, Бовекс и други)  , заради интервенција на водот.


escort izmir

Без напојување со електрична енергија на 28.09.2019 и 29.09.2019 од 12:00 до 18:00 часот ќе бидaт  дел од корисниците од Богданци од централниот дел према влезот кон Гевгелија , заради интервенција на водот.

Без напојување со електрична енергија на 28.09.2019 и 29.09.2019 од 12:00 до 18:00 часот ќе бидaт   корисниците од селата  Стојаково и Селемли , вклучително и индустриските објекти на потегот од Богданци кон Стојаково , заради интервенција на водот.

 

Без напојување со електрична енергија на 28.09.2019 и 29.09.2019 од 06:00 до 12:00 часот ќе бидaт  дел од корисниците од Богданци од централниот дел (околу полицијата и општината) , заради интервенција на водот.

Без напојување со електрична енергија на 28.09.2019 и 29.09.2019 од 06:00 до 12:00 часот ќе бидaт дел индустриските корисници на потегот на поранешен Млаз во Богданци. , заради интервенција на водот.

Без напојување со електрична енергија на 28.09.2019 и 29.09.2019  од 06:00 до 12:00 часот ќе бидaт корисниците од влезот на Богданци (кон Гевгелија)  и индустриските објекти меѓу Богданци и Гевгелија (Бензинска Шимов, сервис Ампов, Оранжерии Трнка 1 и2 , систем Спас за Дојран…) , заради интервенција на водот.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |