Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Општина Богданци ги известува жителите на населено место Ѓавото дека на ден 25.05.2021 година (вторник) правното лице ЖИКОЛ ДООЕЛ Струмица ќе започне со градежни активности на реконструкција на главната улица во Ѓавото. Градежните активности ќе се состојат од машинско вадење на стариот асфалт, расчистување на теренот и транспорт на градежниот шут до депонија.

Од овие причини сообраќајот на главната улица во ова населено место ќе се одвива отежнато и со застој, поради што Ве замолуваме на разбирање.

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |