Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Со големо задоволство ги известуваме граѓаните дека почнувајќи од денес, 24.06.2024 година, ќе започне  реконструкцијата со проширување на регионалниот пат Р1109.  На делницата  „Понов мост“ до влезот на Богданци ќе има времен режим за одвивање на сообраќајот. Градежните работи ќе ги изведува фирмата „Жикол“ ДООЕЛ Струмица. На делницата се поставува соодветна сообраќајна сигнализација и се молат возачите да ја почитуваат истата.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |