Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Согласно добиените податоци од ЕВН Електродистрибуција Гевгелија, Ве известуваме дека на ден 16.08.2023 год, (среда), од 10.30ч до 12.00ч, ке има прекин во снабдување со електрична енергија, поради неопходен технички зафат.

Локации: Нако Вардарски, Првомајска, Дојранска, Изворска, Општина Богданци и околината, Пумпи Дубрава, Кланица, Дубрава Опруги и Рапид гас.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |