Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Се известуваат граѓаните на Општина Богданци дека заради реализација на пректот Реконструкција на Државен Пат Р1109, Делница обиколница на Богданци – прва фаза,  почнувајќи од денес 25.10.2022 година ќе се воведе времен режим на сообраќај на улицата Маршал Тито во Богданци. Обиколницата во Богданци ќе биде затворена за сообраќај а сообраќајот за тешки товарни возила ќе биде пренасочен кон улицата Маршал Тито.

            Ваквиот времен режим на сообраќај подразбира воведување на забрана за запирање и паркирање на возила на улицата Маршал Тито (на потегот од „Каменот“ до спојот со раскрсницата на ул.„Петар Мусев“),се до целосно завршување на градежните активности.

            Се апелира до граѓаните да наидат на разбирање и да ја почитуваат воведената забрана со цел безбедност на сите учесници во сообраќајот.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |