Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Се информираат жителите на Богданци и с.Ѓавато дека денес, 31.12.2018 година поради дефект со напојувањето со електричната енергија (висок напон) во село Ѓавато, без вода за пиење ќе останат населените места Богданци и Ѓавато, почнувајќи од 15.00 часот. Во моментов се работи на отстранување на дефектот.  Се надеваме на разбирање од Ваша страна

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |