Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ве известуваме дека шеесет и седмата седница на Советот на општина Богданци е закажана на ден 30.08.2021 година (понеделник) со почеток во 14.00 часот во просториите на ЈОУ Дом на културата „Бранд Петрушев“-Богданци.

На седницата ќе се работи по следниот

ДНЕВЕН  РЕД

  1. Годишен извештај на ООУ „Петар Мусев“-Богданци за учебната 2020/21 година;
  2. Годишна програма на ООУ „Петар Мусев“-Богданци за учебната 2021/2022 година;
  3. Годишен извештај на ООУ „Кирил и Методиј“-Стојаково за учебната 2020/21 година;
  4. Годишна програма на ООУ „Кирил и Методиј“-Стојаково за учебната 2021/22 година;
  5. Предлог-Годишен план за вработување на ООУ „Кирил и Методиј“-Стојаково за 2022 година;
  6. Предлог-Годишен план за вработување на Општина Богданци за 2022 година;
  7. Предлог-Годишен план за вработување на ЈП „Комунална чистота“-Богданци за 2022 година;
  8. Предлог-Одлука за утврдување на предлог за именување на член во Управниот одбор на Заедничкото Јавно претпријатие за заловување на бездомни кучиња „АСТРА-ЛУНА“-Струмица,
  9. Советнички прашања.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |