Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ве известуваме дека шеесет и третата седница на Советот на Општина Богданци е закажана за ден 26.04.2021 година (понеделник) со почеток во 14.00 часот во Домот на културата „Бранд Петрушев“-Богданци.

На седницата ќе се работи по следниот

ДНЕВЕН  РЕД

  1. Годишен извештај за работата на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион за 2020 година;
  2. Годишен извештај за спроведувањата на Програмата за развој на Југоисточниот плански регион за 2020 година;
  3. Предлог-Квартален извештај на Буџетот на Општина Богданци за периодот јануари-март 2021 година;
  4. Предлог-Одлука за пристапување кон измени и дополнувања на Статутот на Општина Богданци;
  5. Предлог-Деловник за работа на Партиципативно тело;
  6. Извештај по Годишна сметка на ЈП „Комунална чистота“-Богданци за 2020 година;
  7. Советнички прашања.

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |