Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ве известуваме дека шеесет и четвртата седница на Советот на Општина Богданци е закажана за ден 27.05.2021 година (четврток) со почеток во 14.00 часот во Домот на културата „Бранд Петрушев“-Богданци.

На седницата ќе се работи по следниот

ДНЕВЕН  РЕД

  1. Предлог-Одлука за обезбедени средства за надоместок за експропријација на недвижен имот за изградба на комунална инфраструктура во Општина Богданци;
  2. Предлог-Одлука за привремено мирување на обврските од член 3 и член 4 од Договорот за утврдување и плаќање на надоместокот за уредување на градежно земјиште УПI број 11-39 од 10.08.2020 година, член 3 од анекс 1 УПI број 11-39 од 09.10.2020 година и член 3 од анекс 2 УПI број 11-39 од 31.12.2020 година;
  3. Нацрт-Статутарна одлука за измена и дополнување на Статутот на Општина Богданци;
  4. Предлог-Измена на Годишен план за вработување во Општина Богданци за 2021 година;
  5. Предлог-Одлука за основање на заедничко јавно претпријатие за заловување и третман на бездомни кучиња;
  6. Советнички прашања.

 

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |